TIDER og PRISER

Klubnyt

• FORÅRSÆSON 2022
Se hele programmet for Nyborg Bokseklub her.

• Klubtilbud: Sjippetov

Nyborg Boksklub på Facebook

Resultater

Uegennyttige Trine fra bokseklubben får handicapprisen

03 dec. 2019 kl. 21:30

Anette Hyllested ahy@fyens.dk

 

Trine Vive, som har skabt et boksehold for udviklingshæmmede, modtog tirsdag aften Handicapprisen 2019 for sin indsats.

Trine Vive og en del af Fighternes trænerteam ved dagens prisoverrækkelse

Nyborg: Engageret. Initiativrig. Uegennyttig.

Store, fine gloser kom tirsdag aften i spil, da Trine Vive fra Skellerup modtog Handicapprisen 2019.

Her blev prismodtageren hædret for at have stiftet “Figtherne”, der er hold for udviklingshæmmede i Nyborg Bokseklub. Her er hun også både holdleder og instruktør.

“Det er helt klart Trines fortjeneste, at det er blevet så stor en succes. Hun er en ildsjæl, der altid går forrest for de svage i samfundet”, lød det i en af indstillingerne, og formand for Handicaprådet i Nyborg, Lars Bennedbæk, føjede flere roser til, da han på vegne af rådet overrakte blomster, en kunstgave i form af et maleri af Ole Skovsbøll og 2500 kroner.

– Det handler om det, den danske filosof K.E. Løgstrup kaldte den etiske fordring. At du hjælper et menneske, fordi du ikke kan lade være – ikke for at få noget ud af det, sagde han blandt andet om Trine Vive uegennyttige indsats.

Det var ikke en nem opgave for Handicaprådet at vælge årets prismodtager. De to øvrige nominerede til prisen har nemlig også gjort det fantastisk godt, så det var en tæt og svær afgørelse, fortæller formand Lars Bennedbæk.

Per Stapelfeldt fra Hjerteforeningen Lokalafdeling Nyborg var sin egenskab af kasserer i foreningen nomineret for at være primus motor i sociale tiltag som udflugter, fester og ikke mindst gåture den første søndag i hver måned med efterfølgende fællesspisning.

Poul Danielsen var nomineret til prisen for på femte år hver uge at undervise et hold døve i indoor-bike. Deltagerne på holdet kan på grund af deres hørehandicap ellers have svært ved at deltage i holdsport, men her kan de være med uanset form og alder – ikke mindst, fordi Louise Soon Pedersen er tilknyttet som tolk.

Ved aftenens prisfest i Aktivitetshuset i Sprotoften, Nyborg, fortalte Jacob Madsen fra Føtex om, hvad forretningen gør for at ansætte mennesker med funktionsnedsættelse, og René Nielsen holdt foredraget “Halv mand – helt menneske”.

Fyens Stiftstidende

Danske Bank Fyns Fond har givet Nyborg Bokseklub en donation på 6.000 kr. til indkøb af sparringshandsker.

Jørgen og Pernille fra Danske Bank Nyborg var d. 20/11 på besøg i Nyborg Bokseklub, for overbringe donationen.

På vegne af Nyborg Bokseklub, modtager og takker Mikael, næstformand i Nyborg Bokseklub, for donationen, der allerede er omsat i sparringshandsker til klubbens boksere.

Det blev også til et opgør mellem to rutinerede ”bankmænd”, i blåt er det Jørgen, Danske Bank Nyborg mod Kamal, supersværvægter, Nyborg Bokseklub

To gange guld til boksere fra Nyborg

Af Kasper Riggelsen , kri@fyens.dk 04. november 2019 kl. 12:00

Katrine Ahlstrøm og Kamal Isse fra Nyborg Bokseklub strøg begge til tops ved internationalt boksestævne i Skive.

Nyborg: Næsten 200 boksere fra otte forskellige lande var med, da der forleden blev afholdt et stort internationalt bokse-stævne i Skive. Blandt dem tre boksere fra Nyborg Bokseklub, hvoraf de to kunne tage hjem med en guldmedalje om halsen.

Endnu engang var det de to unge talenter, Katrine Ahlstrøm og Kamal Isse, der strøg helt til tops. Præcis, som det skete ved et boksestævne i foråret.

For Katrine Ahlstrøm er der således tale om den anden guldmedalje i hendes blot femte kamp. Ved Hancock Boxcup i Skive mødte hun Anna Andreasen fra Olympia Odense, og hun satte sig på kampen fra begyndelsen med masser af træffere.

Anden omgang var mere lige, men i tredje omgang viste hun endnu engang sin klasse og satte igen en masser træffere ind.

Det blev da også en klar 3-0 sejr og en førsteplads i klassen for U17 piger op til 69 kg.

Med sine 124 kilo stillede Kamal Isse op i supersværvægt, hvor han mødte en norsk modstander Hussein fra Raufoss BK i Norge. Begge kæmpere fik flere slag ind, men Kamal sled sig til en 2-1 sejr og en guldmedalje i +91 kg op til 19 år.

Tredje kæmper i ringen fra Nyborg Bokseklub var Jonas Stockholm, der måtte se sig slået af sin modstander fra Olympia Odense i vægtklassen op til 48 kilo.

Alle tre boksere er i øvrigt klar til klubbens eget stævne den 21. februar næste år, oplyser Mikael Tipsmark i en pressemeddelelse.

2 boksediplomer med hjem til Nyborg NBK.

Nyborg Bokseklub havde hele 4 boksere med til diplomstævne hos BK Ringen, Odense søndag d. 10/11.

Jonas Stockholm og Jeppe Aalund boksede sig begge til flotte 28 points ved et godt boksestævne hos BK Ringen. Her var der hele 19 kampe på programmet, der var matchet ud fra alder, vægt og antal kampe.

Jonas viste for anden gang i hans diplomkamp nr. 5 at han stadig boksede flot, hvor både han og hans modstander, Zidan fra AK Semper, begge bestod. Flot kamp fra begge boksere.

Jeppe Aalund var for første gang i sin boksekarriere i ringen og vise hvad de mange træningstimer var brugt til.

Han styrede sin modstander Long Lee fra BK Ringen med flotte træffere med begge hænder.

Modsat en “rigtig” kamp ved et stævne bestod begge boksere, altså vandt de begge et diplom, som det skete her. Flot gået af Jeppe i hans første kamp.

Sander Oliver Sarka på 91 kg er et helt nyt navn i Nyborg bokseklub han boksede sin første kamp her. To flotte omgange med pæne lige stød både til kroppen og hovedet. Hans modstander Pôtche fra Aabenraa slog ét meget hårdt slag da gong gongen havde lydt efter anden omgang. Dommeren diskvalificerede Olivers modstander, så ingen bestod. En fremtidens mand for bokseklubben. Oliver blev klar over at der skulle trænes benhårdt frem mod klubbens stævne den 21. februar på Bastionen.

Sidste mand i ringen for Nyborg NBK var Matias Pakula på 87 kg, altså i sværvægt, som også boksede sin første kamp. Her mødte han en noget tungere modstander, Kristian fra Olympia.

Desværre for begge boksere forstod Kristian ikke at holde igen, så han blev retvisende diskvalificeret for gentagne gange at slå alt for hårdt. Kamplederen stoppede kampen efter 2 henstillinger til Matias’ modstander. Ærgerligt, men sikker på Matias kommer igen til endnu en boksematch.

Flotte resultater af alle 4 boksere og viser der sker rigtigt mange positive ting i Nyborg bokseklub. Vilje, træningslyst og godt kammeratskab viser sin prøve, når man er sammen ude til stævnerne og under træningen, siger NBK’s sekundant og træner Christopher Frank, som selv havde en flot karriere med rene sejre og nu er vendt tilbage til klubben igen efter endt militæruddannelse.

 

Lokalavisen var i Nyborg Bokseklub
Læs artiklen om Katrine her. Lokalavisen Nyborg

Læs artiklen om pigebokserne her. Lokalavisen Nyborg

28. april Kamal vinder dansk mesterskab i super-sværvægt
Nyborg Bokseklub her dansk mester i super-sværvægt Kamal vinder finalen 5-0 og er klar vinder alle 3 omgange.

10. marts hentede Nyborg Bokseklub 2 diplomer
med en flot indsats ved diplomstævnet i Rollo, Svendborg. Nyborg Bokseklub var repræsenteret af 4 boksere, der alle leverede en god indsats.
Kamal var med hårde lige stød og godt tempo, sin modstander meget overlegen, samtidig viste Kamal at havn besad en flot kondition. Kamal scorede hele tiden, og måtte holde meget igen, da man jo ikke må stoppe sin modstander. Kamal fik 26 point.

Kasper havde sin første kamp nogensinde og scorede 26 point, bare et point under at få sit diplom. Han leverede en utrolig flot indsats, med masser af rene træffere. Flot af Kasper mod en meget svær modstander.

Jonas scorede hele 28 point. Jonas havde 2 kampe, hvor han specielt i den anden viste sin fighterånd og boksede det flotteste han nogensinde har gjort. Han var oppe mod en modstander der vejede 4 kg mere, så rigtigt god kamp og indsats.

Max leverede en ligeså flot kamp, hvor han viste sin hårde lige venstre og til tider højre hånd. Flotte undvigelser mod en modstander som var mindst 10 år ældre og mere rutineret. Max fik diplom med 27 point. At bestå sin første kamp er flot.
Gode kampe for klubben og masser af gode råd fra Sean og Harry, i ringhjørnet, der levede sig godt ind i kampene og gjorde en rigtig god indsats.

2 sølvmedaljer til to Nyborg boksere

Kevin Andersen og Emma Serup fik begge kæmpet sig til sølvmedaljer denne weekend.
Begge havde hårde fejde mod stærke modstandere.

Kevin Andersen mødte lørdag i semifinalen Mikkel Blaagard fra Herlev Bokseklub i weltervægt.
En hård modstander der lige havde slået den sjællandske mester.
Kevin har sin modstander til tælling allerede i første omgang, så var der respekt.
Gode træffere med sin venstre hånd, der blev fulgt op af en direkte højre hånd til kæben. Flotte bevægelser fra begge boksere.
Vi mangler stadig at se Kevins hånd noget mere, nu viste han jo den virker og er præcis.
Flot kamp, hvor Kevin vandt 4-1.

Søndag mødte Kevin så Mads Hansen, Olympia Odense.
Samme modstander som han slog i Haderslev for 4 uger siden.

Nu trak Mads det længste strå og vandt i endnu en hård lige fight 5-0. Masser af gode træffere fra begge boksere, som begge fik stor ros.
Specielt i 3 omgang fik Kevin endelig gang i sine dybe stød, men manglede sin højre hånd der skulle følge op.
Kevin fik kæmpe ros af mange andre boksetrænere, der som os ser et stort talent med masser af fremtid i dansk boksning.

Emma mødte sin evige rival i finalen søndag, Emilie Grønnesby fra Hornslet Bokseklub.
Emma havde vundet over Emilie og var jo jysk mester i weltervægt for piger op til 15 år.

Denne gang vandt Emilie kampen i en meget lige fight, hvor det kun var ganske få træffere der afgjorde kampen hos alle 5 dommere.
En super fight af begge piger, hvor Emma slår flotte stød med både højre og venstre hånd.
Emma nåede desværre at skade sin venstre hånd allerede i første omgang, men boksede en flot kamp med mange træffere.
Stor ros til begge boksere.

De to boksere Kamal Izzi og Laust Andersen skal på søndag til Vejle og bokse diplomkamp ved et bredde stævne.
Der er masser af virkelig gode boksere på vej i Nyborg NBK, hvor det gode sammenhold blomstrer.

Debutsejer til Kevin

Kevin vandt i sin debutkamp, med dommerstemmerne 2-1, i en medrivende og spændende kamp, over Mads Hansen fra bokseklubben Olympia. Det var en tæt kamp og en tændt Kevin der hentede sin  første sejr. Mads havde fire kampe på bogen, inden mødet med Kevin.

Stort tillykke til Kevin med en flot debut!

 

Emma tog guld i Weltervægt ved JM

Årets mesterskaber for fynsk og jyske boksere med op til 10 kampe, lykkedes det Emma for andet år i træk at få guld medalje om halsen. Emma mødte Emilie Grønnesby fra Hornslet Bokseklub.
Nerver skal der jo være, men der var nok lidt ekstra denne gang, da vi kendte modstanderen, som Emma havde mødt for blot to måneder siden.
Hård og målrettet træning havde gjort at Emma var helt sat op for at vinde mesterskabet og dermed var der lagt op til en hård revanche match.

Første omgang ramte Emma flot med både høje og dybe stød.
Fahnøe og Franck i hjørnet, hoppede og råbte så hele salen gyngede og vennerne fra bokseklubben heppede fra salen.
Emma vandt klart denne omgang, med flotte lige stød.

Anden omgang var klart Emilies, hvor hun ramte med de fleste stød.
Så var der pres på til den afgørende omgang.

I tredie omgang satte Emma turboen til og kæmpede for medaljen og hun ville vinde.
Hele salen kogte, hvor begge havde mange med som opbakning.
Emma bevægede sig rigtigt godt rundt og ramte hårdt og fik sine dybe stød med denne omgang.

“Aftenens kamp var meget lige, men sejren går til Emma Serup” råbte stævne speakeren
De mange klubkammeret, Rollo vennerne og familie var glade for sejren og ikke mindst Emma strålede. Hun er en rigtig sej tøs.

Emma skal bokse om bare 3 uger i den største bokseturnering i EU kun for piger, Golden Girl boksestævne i Sverige. Her mødes over 250 pige og kvinde boksere i stor turnering. Emma skal følges med Rollo, der kommer med 3 piger og fantastisk flot tager Emma med i bussen, så hele 8 piger drager mod Sverige sammen.
Rigtigt godt for sammenholdet og kammeratskabet.
Det russiske landshold er tilmeldt, sammen med rigtigt mange fra hele Europa.

Christopher vinder TKO

ved Vollsmose boxings stævne 24/4-16
Christopher sled sin modstander, Adam Khamzaev fra Skive AC, mør gennem mange dybe træffere, kombinationer også højt til hovedet gjorde deres effekt, blot 2 minutter inde i 1. omgang stoppede kamplederen Adam Khamzaev, efter en flot træffer i solar plexus, og Christopher vandt derved for anden gang på TKO.


Christopher slår utroligt hårdt med begge hænder og fortjener stor ros for sin boksning, som er fortjenesten af hård træning stort set hver eneste dag.

Christopher er nu klar til begynder DM i maj måned, hvor hans trænere Harry Thorsen og Finn Fahnøe spår ham en god chance!

 EMMA 3-0 NANA

Emma med træner Jan Beatles

Emma med træner Jan Beatles

D. 19/3 – Nyborg Bokseklub NBK fik en hårdt tilkæmpet sejr på udebane, i Vordingborg. Emma vandt, i en flot kamp, over lokale Nana Thorslund (U17) B.K. Tårnet 74, Vordingborg

 
Der var masser af hård fight, da Emma mødte den hårdtslående og lidt lavere bokser. Med sine hårde dybe stød direkte fulgt op af flotte lige højre og venstre direkte mod hovedet, pillede Emma pyntet af den ellers meget fremstormende lokale fighter, der havde hele salen med sig, sagde en stolt sekundant Jan Beatles Hansen.
 
Det var blot Emmas 3.kamp, så nu er hun klar til de danske begynder mesterskaber.
Træningen køres hårdt i øjeblikket, da Nyborg NBK skal have både den jyske mester Christopher og Emma med til mesterskaberne i april.
De trænes af de gamle kæmpere Finn Fahnøe og Harry Thorsen tre gange om ugen.

 

CHRISTOPHER OG EMMA

IMG_0115D848795E-1C1A-4735-B3E9-0304D5F3A514 (1)

Der begge vandt de deres klasse ved Jyske begynder Mesterskaber

i weekenden 16-17 januar 2016

 

Om søndagens finalekamp beretter Mikael Tipsmark.

Christopher møder Tobias Rasmussen, Hornslet Bokseklub, i finalen i mellemvægt ved Jyske begynder Mesterskaber i weekenden.

Finalens kamp søndag var med store nerver for Christopher Franck, NBK

Christophers modstander Tobias Rasmussen, Hornslet BK, havde i sin semifinale stoppede sin modstander med et utroligt farligt højrehånds hugs og vist at han var en rigtig “slugger type”, som havde slaget til at stoppe sin modstander. Tobias havde to vundne kampe inden finalen.

Finalekampen startede da også med en meget aggressiv modstander overfor Christopher. De havde dog set semifinalen, hvor de kunne se at Christopher også slog utroligt hårdt.

Allerede i første omgang viste de mange hårde timers træning de forgangne måneder sig at give gevinst.

Hårde dybe stød direkte mod mave og nyrer kunne høres i hele salen. Tobias blev ramt rigtigt hårdt og måtte tage tælling i anden omgang efter to dybe stød og et hug direkte til hagen. Han viste sig som en rigtigt sej gut, der fortsatte trods de hårde stød. Christopher fortsatte sine flotte serier mod hovedet og flyttede sig flot med stort overblik i ringen.

Christopher vandt en rigtig flot og sikker 3-0 sejr, der aldrig kom i fare. Flot benarbejde og undvigelser mod de altid farlige hugs, som hans modstander alle tre omgange slyngede med fuld kraft og som dagen før havde stoppet hans modstander.

Høje tilkendegivelser og klapsalver fra salen og anderkendelse fra modstanderens sekundant, viste at Christopher var den rette vinder.

image1

OLYMPUS DIGITAL CAMERANyborg bokseklub kæmpede sig til to flotte guldmedaljer og har flere talenter på vej.

Med de mange tidligere boksere som Finn Fahnøe, Preben Zangenberg, Harry Thorsen med flere i træningssalen, er det et fantastisk team der kan lære de mange unge talenter vejen mod flere titler. Rummelig og respekt for alle betyder meget i klubben, ligesom kammeratskabet og disciplinen har vist vejen i Nyborg bokseklub, således har klubben også fået sin første Syriske medlem, blandt de nu over 100 medlemmer.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAdownload

Om lørdagskampene beretter Mikael Tipsmark.

Emma boksede en helt forrygende fight lørdag eftermiddag mod Frederikke, Hornslet Bokseklub som havde 6 kampe inde stævnet. Hun var over to år ældre end Emma og havde fem kampe mere end Emma med bare en kamp, hvorfor de ikke kunne mødes i mesterskabskamp.

De boksede dagens bedste pige kamp med tilskuerne helt oppe og stå. Emma ramte med mange fine dybe stød og flotte lige stød til hovedet. Hun var foran indtil sidste omgang, hvor Frederikkes bedre rutine kom hende til gavn.

Emma tabte en helt lige kamp 1-2, så tættere kunne det ikke blive. Selv deres træner sagde det ligeså godt kunne have været Emma som vinder

Emma fik en fortjent guldmedalje da der ikke var andre i hendes egen klasse, flot Emma og helt fortjent sagde Mikael Tipsmark fra NBK

I ringhjørnet havde Emma og Christopher, den rutinerede træner og sekundant Finn Fahnøe, selv med 4 danske mesterskaber og 1 nordisk mesterskab samt Mikael Tipsmark, der har arbejdet med begge boksere i månederne op til stævnet, således sagde flere de så meget af Fahnøes kendte dybe og frygtede slag i Emmas og Christophers arbejde

Christopher Frank boksede aftenens første kamp.

Han havde trænet hårdt i klubben under ledelse af vores stærke folk Finn Fahnøe, Harry Thorsen og Buster Zangenberg.

Christophers modstander Aksel, BK Frederikshavn, så frygtindgydende ud, han er et hoved højere og med lange arme. Aksel havde vundet sine to kampe inden stævnet, så der var respekt for ham med Christophers kun ene kamp!

Opskriften i ringhjørnet fra Fahnøe og Tipsmark var hårde dybe stød med det samme og følge op med høje kryds. Christopher forstod budskabet og sendte sin modstander til tælling med en hamrende hård dyb og fulgt op venstre hug. Det gjorde Aksel måtte til tælling to gange i første omgang og efter bare et minut og ni sekunder havde Christopher vundet kampen på teknisk knock out, TKO og kunne strække armene i vejret og klar til søndagens finale i mellemvægt.

Flot af de to Nyborg boksere.