TIDER og PRISER

Klubnyt

• FORÅRSÆSON 2022
Se hele programmet for Nyborg Bokseklub her.

• Klubtilbud: Sjippetov

Nyborg Boksklub på Facebook

Juniorboksning

Let’s play – juniorboksning

Juniorboksning er for børn i 8 til 13 års alderen

Om træneren:
Lotte Fahnøe har tidligere været kampbokser for klubben. Hun har bokset kampe i Danmark og internationalt. Lotte har bokset aktivt i 4 år og har trænet sin boksning her i NBK og Rollo i Svendborg samt i England og Spanien.

Lotte siger “som træner for junior holdet går jeg op i at træningen er sjov og læring. Børnene kommer til at få en træning hvor forløbet er genkendeligt da det gerne skulle give børnene ro.  Vi kommer til at få pulsen op igennem leg samt lære de grundlæggende elementer i boksning. For mig er det vigtigt at børnene og forældrene er trygge og at der er go dialog mellem træner, barn og forældre. Alt i alt skal alle føle at boksetræningen bidrager til en go hverdag”

Om træning:
Træningen vil bestå af opvarmning, teori, leg, let styrketræning og afsluttes med afspænding/udstrækning. Altid i samme rækkefølge men tiden for de forskellige elementer vil blive justeret fra gang til gang, alt efter hvilken koncentration, energi og overskud der er hos børnene.

Til forældrene:
Der er altid åbent 20 minutter inden træning så der er mulighed for en lille snak inden træningen begynder.

Husk at hente jeres børn til tiden dvs. I skal være klar til at afhente sit barn 16.55 i klubben.
Forældrene er velkomne til at blive, i klubben, under træningen men skal så opholde sig ude i caféområdet og ikke inde i salen.

Der er en facebook gruppe hvor informationer om træningen og evt. billeder vil blive lagt op.
FACEBOOK

Skal du lige prøve om det her er noget for dig, kan du deltag i en træningstime GRATIS.

Vi har selvfølgelig handsker til juniorboksning samt sandsække og mange andre redskaber til boksetræning. I skal selv medbringe sko og træningstøj til indendørs brug, samt en drikkeflaske.

Vel mødt, vi træner hver onsdag klokken 16:00 – 17:00.

Juniorboksning

Træner: Lotte

Træningstider – Onsdag: 16:00 – 17:00