Let’s play – juniorboksning

Boksning i alderen 8 til 13

Træner: Lotte

“Som træner for junior holdet går jeg op i at træningen er sjov og læring. Børnene kommer til at få en træning hvor forløbet er genkendeligt da det gerne skulle give børnene ro.

Vi kommer til at få pulsen op igennem leg samt lære de grundlæggende elementer i boksning. For mig er det vigtigt at børnene og forældrene er trygge og at der er go dialog mellem træner, barn og forældre.

“Alt i alt skal alle føle at boksetræningen bidrager til en go hverdag”

 

Træningen vil bestå af opvarmning, teori, leg, let styrketræning og afslutte med afspænding/udstrækning.

Altid i samme rækkefølge men tiden for de forskellige elementer vil blive justeret fra gang til gang, alt efter hvilken koncentration, energi og overskud der er hos børnene.

 

Lotte Fahnøe har tidligere været kampbokser for klubben. Hun har deltaget i kampe i Danmark og udland. Har bokset i 4 år og har gået til boksning i NBK og Rollo i Svendborg samt i England og Spanien.

 

Til forældrene:

Der er altid åbent 20 min inden træning så der er altid mulighed for en lille snak inden træningen begynder.

Husk at hente jeres børn til tiden dvs. man skal være klar til at afhente sit barn 16.55 i klubben.

Forældrene er velkomne til at blive under træningen dog ude i caféområdet og ikke i salen.

Juniorboksning har sin egen Facebook-gruppe hvor informationer om træningen og evt. billeder vil blive lagt op.

https://www.facebook.com/groups/998804247548334

 

Til juniorboksning får børnene en god introduktion til boksesporten, samtidig brændes der en masse energi af. Det giver en god aktiv balance i barnets hverdag, hvor mange børn i dag ikke får motion nok.

 

Book en GRATIS træningstime her.

Til træning skal I selv medbringe sko og træningstøj til indendørs brug, samt en drikkeflaske. I klubben låner i det nødvendige udstyr, vi har selvfølgelig handsker til juniorboksning, samt sandsække og mange andre redskaber til boksetræning.