Lær at bokse i gode

rammer

Drømmer du om at dyrke boksning på eliteplan? Eller vil du blot bokse for at komme i bedre form? Så mød op og prøv at bokse med os i Nyborg Bokseklub! Vi er sikre på du vil være begejstret for vores boksetræning, det gode sociale miljø og de mange aktiviteter vi tilbyder vore boksere. Vore bokseinstruktører er veluddannede, brænder for sporten og de fleste har en lang aktiv karriere indenfor aktiv boksning og boksetræning bag sig.

Har du lyst og gi’r den en skalle til boksetræning, får du mulighed for at deltage i boksestævner rundt omkring i Danmark. Vi har et fantastisk sammenhold i bokseklubben, og du deltager til boksning på lige fod i klubfællesskabet med de andre boksere.

 

Trænere: Jacob, Christopher, Finn og Mikael

“Vil du bokse kampe i Nyborg Bokseklub, så møder du trænerne Jakob, Christopher og Finn.

Du vil blive mødt i øjenhøjde af trænere med en høj faglighed, som vil udfordre dig på din kondition, styrke og koordination.

Finn har mange års erfaring, både indenfor og udenfor ringen, og har blandt andet vundet både danske og nordiske mesterskaber.

Christopher har bokset i NBK og har desuden en bred viden om træning og rehabilitering, idet han studerer til fysioterapeut og arbejder som personlig træner.

Jakob har en stor erfaring som tidligere bokser i Nyborg, og supplerer denne med viden fra sin uddannelse til personlig træner.

Trænerteamet vil gøre sit for at udvikle dine evner som bokser, samt at gøre det til en god oplevelse at være kampbokser i Nyborg Bokseklub.”

 

Vel mødt til boksning!